top of page

Mer information inför din bokning

Du bokar inte oss via någon agent eller mellanhänder här på webbsidan, utan direkt av oss personligen (om inte annat är överenskommet som t.ex. via en artistförmedling vi är medlemmar på och deras gällande regler).


Betalning kan ske via faktura, kontant mot kvitto, till svenskt bankkonto, Paypal eller Swish. 
För garanterad bokning vid större arrangemang (över 5000SEK) krävs hälften av överenskommen summa inbetalt i förskott. Resterande belopp skall betalas senast 10 dagar efter uppträdandet. 
Avbokning måste ske minst 1 (en) vecka i förväg, annars debiteras hela det överenskomna beloppet.

Bokningsbekräftelse skickas till den e-postadress du uppger!
 
Eventuella resor t/r och ev. logikostnader kan tillkomma om inget annat överenskommits.

 

Priserna som anges är exklusive moms om du bokar som företag och moms tillkommer på fakturan. Offert till privatpersoner lämnas alltid inklusive moms.
Om ni vill betala via faktura, så sker detta via fakturaförmedling och det tillkommer moms + 6 % i avgift som läggs på det totala priset av faktureringsbolaget.

Bokning av en show sker alltid skriftligt och bekräftelse skickas till dig via e-post. Vi gör inga muntliga överenskommelser. 
 

Vi stödjer diverse olika välgörenhetsorganisationer i Michaels namn och/eller som han varit inblandad i på något sätt och ger - när vi kan - en del av ett gage till välgörenhet!

bottom of page